LFW DAY 2



У другий день всі дійства проходили у Львівській копальні кави!
Програма почалась з показів капсульних колекцій молодих дизайнерів, так званий OFF SCHEDULE  і показували свої творіння: Юлія Гайдай, Надін Кузнецова, Анастасія Михайлова, Антоніна Мельник, Катаріна і Барбара Билевскі, Людмила Гром.
Все проходило в не звичному місці, де моделям приходилось показувати свою майстерність ходити, так як на підлозі була бруківка.
Концепція дійсно цікава, молоді дизайнери можуть показати свої речі, аксесуари - це круто, бо можливо людина яку захопить представленні творіння в пориві емоціцй захоче стати клієнтом, тому це дійсно потрібна річ (таких прикладів може бути тисячі)!























Після невеликої перерви стартував другий блок під назвою : "reACTION", і прийняли участь : Катерина Кароль, Люда Домінас, Тарас Матвійчук, Оксана Зентик.
Як на мене у другий день, це був найкраща частина, особливо етнічна-  вона є най актуальнішою в теперішні часи.





























І Закривав другий день fashion перформенсом від Руслана Багінського "Протест".
Впринципі тема актуальна, переконлива гра акторів, цікаві обробки речей, але сам перформенс був погано продуманий через те, що було занадто темно (тому мало фото,більшість взагалі не вийшли). Але те, що задумав Руслан надіюсь торкнулось душі кожного присутнього в залі!











Немає коментарів:

Дописати коментар